dilluns, 8 d’abril del 2013

DIA 22 D'ABRIL, LA PRIMERA REVETLLA DE SANT JORDI




El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya posa en marxa per primera vegada la Revetlla de Sant Jordi, com a festa i celebració de les biblioteques públiques de Catalunya.
A la Biblioteca Joan Solà celebrarem la jornada ampliant l’horari des de les 3 de la tarda fins les 10 de la nit . i amb diverses activitats.
Aprofitant que tenim l’exposició de “El Món de Màrius Torres”,El Sr. Moisés Selfa, Professor a la Facultat   de Ciències de l’Educació de la UdL,  farà un recorregut per la vida i obra del poeta, amb poemes recitats, llegits, comentats… , acompanyament de guitarra, i amb projeccions referents a la seva vida i obra.
A les 3 de la tarda  l’actuació  estarà adreçada als alumnes de cicle superior del col·legi  públic Ramon  Farrerons  de Bell-lloc d’Urgell i les 8  del vespre és farà una nova sessió dirigida al públic adult.

L’exposició "El Món de Màrius Torres"  mostra a través de 10 plafons, els aspectes més destacats de la vida i obra del poeta i és pot visitar totes les tardes fins el dia 22 amb horari de biblioteca.


També a les 5 de la tarda farem  L’hora del conte, activitat setmanal de contes, per a participants apuntats al taller.

L’objectiu d’aquesta diada, és fomentar  l’ús de la biblioteca i despertar el gust a la lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada