dimarts, 20 d’octubre del 2015

NOVA TEMPORADA DE L'HORA DEL CONTE



Comencem de nou una nova temporada, aquest any reprenem l’activitat amb una sessió setmanal. Tots els dilluns del calendari escolar, la fantasia i la il.lusió seran presents a la biblioteca en els ulls i els rostres dels petits participants de l’activitat. Aquest curs 17.

Els contacontes d’aquest curs, també són molt especials, ells pertanyen al grup de teatre “Som els que som” de Bell-llocd’Urgell,  que d’una manera totalment voluntària s’han compromès a  desgranar contes i jugar amb les paraules i la imaginació. També algunes mares i pares s’afegeixen a la iniciativa i ens oferiran el seu art en escena. 

L’AMPA de l’escola Ramon Farrerons és qui organitza i recolza amb molta empenta aquesta activitat.

Des de la biblioteca donem les gràcies a tots!!! per fer  possible aquesta activitat, que considerem molt important, per promoure i desenvolupar el gust a la lectura i l’eficàcia en la comprensió dels més petits.

1 comentari:

  1. Des de 'Som els que som' volem donar les gràcies a l'AMPA i a la Genoveva per l'oportunitat que significa pels 'nostres' joves. També per la confiança dipositada un cop més en la manera de fer del nostre grup de teatre, que any darrera any intenta col·laborar en activitats que es duen a terme en la nostra població. De veritat que moltes gràcies!!!

    ResponElimina