dissabte, 27 d’agost del 2016

LES NENES I ELS NENS DEL CASAL D'ESTIU VISITEN LA BIBLIOTECA



Ahir divendres els nens i nenes del casal d'estiu van visitar la biblioteca!!!!

Calia trobar un conte d’Oceania per explicar als participants del Casal d’Estiu.... Ells havien treballat aquest continent durant la setmana ... i en el recull de “Contes d’animals de tot el món” de Naomi Adler, Edicions Elfos, 2002 vam trobar “La granota golafre” , va ser un bon conte per treballar els animals d’Austràlia, la importància de l’aigua per tots els essers del planeta, i la fortuna de poder-ne gaudir. Els nens i nenes van estar molt atents!!!! . Ho vam  lligar amb l’alegria compartida d’un final de conte feliç i vam cantar  la cançó tradicional de Hawai “Epo, e tai, tai, e” treta del llibre “La volta al món en 25 cançons” de Toni Gimenez i  que la seva traducció és : “ No estaré trist, seré feliç segons detalla el llibre.

Després els nens i nenes van tenir una estona per  mirar els contes i llibres que teníem exposats del tema i també altres contes de la biblioteca.

Tot plegat va ser un matí que ens vam moure entre la fantasia i els coneixements, sempre amb l’objectiu de promocionar la lectura, l’oci i  els serveis de la biblioteca!!!



Gràcies a tots els petits participants i les monitores!!!!

Més fotos a: 
https://goo.gl/photos/UUWeQgtjSkULynEH8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada