dilluns, 31 de desembre del 2018

CLOENDA CLUB DE LECTURA PRIMER TRIMESTRE





TROBADA 21 DE DESEMBRE
Amb el llibre Mitja vida de Care Santos acomiadem les trobades del club de lectura del primer trimestre d’aquest curs.
A Mitja vida, Care Santos  ens explica una història que comença l’estiu de 1950. Les protagonistes, cinc noies -les dues bessones Olga i Marta Viñó, la Nina, la Lolita i la Julia
Totes són nenes riques, vénen de famílies més o menys benestants,… totes, menys la Julia. La Julia està al internat per circumstàncies que es descobreixen mes endavant. La Julia és llesta, té una beca d’estudis però és pobre. Fa de minyona a les altres, els para la taula, els renta els plat bruts, però això sí, juga amb elles, tot tapant-se els forats dels vestit, la roba vella i antiga, morta de vergonya.
Aquestes protagonistes i algunes altres donen molt joc als comentaris del grup i la historia es va desgranat fins arribar al punt culminant de la novel·la, que aquí no explicarem, perquè us la volem recomanar amb el ple convenciment que us agradarà.
La Teresa sempre ens porta més enllà de les pàgines escrites trobant paral·lelismes, simbologies i conclusions que ens agrada escoltar…..Sincers agraïments Teresa!!!!
Després dels comentaris, la Neus i el Josep ens van fer el regal d’un petit recital dels seus poemes acompanyats amb so, Moltissimes gràcies!!!, tot un plaer escoltar-vos!!!
Gràcies a tothom per fer-ho possible, mereix la pena estar en aquest grup…. Us animem a participar!!!!!
Molt Bones Festes i Els millors desitjos pel 2019
BONES LECTURES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada