dimarts, 12 d’abril del 2016

CLOENDA ACTIVITAT "HORA DEL CONTE"



Al segon trimestre l’hora del conte ha estat a càrrec de pares i mares dels participants i també de voluntaris. Tots ells han desgranat contes i han encomanat màgia als petits participants. Diferents manualitats han servit per acabar d’arrodonir les tardes dels dilluns, i el passat dilluns vam arribar al final de l’activitat per aquest curs, Els nois i noies de la companyia jove de teatre “Som el que Som” van cloure l’activitat amb un popurri de contes clàssics divertits i interactius, que van permetre als nens participar d’una manera alegre i divertida.
Després: Entrega de regals, berenar i tertúlia van fer una tarda festiva per a tots.
L’objectiu d’aquesta activitat és promoure el gust a la lectura i també l’ús de la biblioteca. En el decurs
d’aquests mesos els petits han gaudit del món de les paraules encantades tant importants  per al seu desenvolupament creatiu, d’expressió, d’atenció...... També han fet préstec i s’han introduït en l’hàbit de la lectura.
Donem les gràcies a tots els que ho han fet possible, AMPA, grup de Teatre Som els que Som, mares i  pares (presents en tot moment i recolzant tot el procés), voluntaris, i al Sr. Moisés Selfa que ha ajudat a portar-ho a terme.
Felicitats a tots!!!!! I esperem que puguem repetir el proper curs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada