diumenge, 10 d’abril del 2016

EXPOSICIÓ "EMPREMTES DEL PASSAT"



Divendres dia 8 a les 6 de la tarda es va inaugurar, a la Biblioteca Joan Solà, l’exposició “Empremtes del passat” amb una visita guiada per tots els assistentes a càrrec de l’autor de l’exposició , Sr. Joan Condal.

Durant tot el dia, el Joan, va fer visites guiades per als alumnes del col.legi Ramon Farrerons.

El proper dia 23 durant el matí es farà visites a grups reduïts per a tothom que ho desitgi. Tant sols cal apuntar-se a la biblioteca.
L’exposició és pot visitar fins el 30 d’abril en horari de biblioteca: de 17.30 a 20.30h.

La mostra  recull una selecció de fòssils vegetals i animals, a partir dels quals s'explica la formació del mateix fòssil, les diverses èpoques i etapes del nostre planeta, així com les causalitats que feren possible els diferents canvis ocorreguts en l’evolució de la Terra i com hi incideix l'acció humana.

El Sr. Condal en les seves visites guiades ofereix la seva visió apassionada, científica i engrescadora de la seva obra, transmeten coneixements, curiositats i vivències que permeten reflexionar sobre la importància dels fòssils en el  coneixement de  moltes espècies extingides que normalment no tenim a l’abast, han format part del nostre món, i ens ajuden a entendre l’evolució de la Terra fins avui”.

També ens explica el concepte “Temps”  i la vida de la terra com ho faria un fòssil de milions d’anys enrere, si pogués parlar, reflexions lligades a la necessitat de cuidar el planeta per no interferir en la seva evolució natural.

Tot plegat, fa que la visita sigui emocionant,instructiva i molt entenedora. Us la recomanem!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada