dissabte, 29 de juny del 2019

ANY PÀMIES. MONTSE BARDERI: SESSIÓ FORMATIVA PER A BIBLIOTECARIES I DINAMITZADORES DE CLUBS DE LECTURA



 28 de juny

Amb motiu de l'Any Pàmies i amb l’objectiu d’oferir recursos per dinamitzar les sessions dels clubs de lectura sobre l’obra de la Teresa Pàmies i facilitar la preparació de les visites a l’exposició Teresa Pàmies. Tot és en els llibres i amb la col·laboració de la Central de Biblioteques de Lleida, la comissaria de  l’exposició, Montse Barderi ens fa una sessió formativa
a la nostra biblioteca.


En arribar a la Biblioteca Joan Solà, molt contenta, ens va anunciar, en primícia, que acabava de guanyar el premi Prudenci Bertrana pel seu llibre “La memòria de l’aigua” que sortirà publicat al setembre.

I... Ja se’ns va contagiar  ràpidament l’alegria. El premi s’ho val!! Moltes Felicitats Montse!!!

Tot seguit, es va fer palesa la seva perícia narrativa, d’oratòria, i de coneixement de l’obra, de Teresa Pàmies,  en un relat ordenat, fluid, específic, entenedor, rigorós  i molt interessant per explicar la vida i obra de la l’autora.
Una jornada molt profitosa i rellevant per tots els assistents, on vam poder adquirir importants coneixements per dinamitzar l’Any Pàmies i l’exposició “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres”
Moltes gràcies a la Montse Barderi i a tots els assistents! Ha estat un plaer poder-vos acollir a la nostra biblioteca!!
També agraïments pel suport, col·laboració i organització a:
Central de biblioteques de Lleida, Institució de les Lletres Catalanes, Ajuntament de Bell-lloc  d’Urgell.






Més fotos a;
https://photos.app.goo.gl/wRxqDdmpvmYxuBmX8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada