dissabte, 29 de juny del 2019

ANY PÀMIES. TROBADA CLUB DE LECTURA. AMB MONTSE BARDERI



Amb l’exposició “Teresa Pàmies. Tot és en els llibres” com a marc, i celebrant l’Any Pàmies, les components del club de lectura ens vam trobar per comentar el llibre Testament a Praga, aquesta vegada amb una convidada molt especial,  la Comissaria de l’Any Pàmies, la Sra. Montse Barderi. 

Ens va fer una acurada, planera, ordenada i documentada exposició sobre la vida i obra de Teresa Pàmies, que vam escoltar amb atenció i avidesa, acabant desprès amb els comentaris a Testament a Praga i tertúlia amb les participants.
 
Tot un plaer de poder compartir una tarda amb la Montse Barderi, el mateix dia que guanyava el premi Prudenci Bertrana amb la seva obra “Memòria de l’aigua” que es publicarà el proper mes de setembre. Moltes Felicitats!

Aquesta trobada ha estat possible gràcies al programa : Clàssics catalans al vostre club de lectura, del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits.
També amb la col.laboració de :
Central de Biblioteques de Lleida, Insitució de les Lletres Catalanes.

Una manera molt especial de celebrar la cloenda fi de curs. Moltes gràcies a tothom, bon estiu i ens retrobem a l’octubre!!



1 comentari:

  1. Sou fantàstics! Gràcies per compartir aquest dia i la passió pels llibres

    ResponElimina